top of page
  • Foto van schrijverClaire Weiler

Antwoorden wachten om gevonden te worden

In de zoektocht naar mijn huisstijl kwam ik antwoorden tegen.


Wat is het leven toch een prachtig geschenk.


Volgende week volg ik het traject van 'Shape my brand' bij Shari Peeters. Ter voorbereiding kreeg ik de opdracht om na te denken over kleuren die bij mij passen. Deze zullen voor mijn huisstijl dienen.

Ik loop met andere woorden al dagen rond met de vraag welke kleuren bij mij passen.

In een telefoongesprek leg ik mijn vraag voor aan een vriendin. Zegt ze: "Claire, welke kleuren heb je in je huis?'.

'Ja,' zeg ik zonder nadenken, 'ik ken mijn kleuren, ik hou van geel, oranje en rood! Dat zijn ook de kleuren die ik het liefst gebruik als ik teken. Maar ik kleed me meestal in blauwe tinten. Is dat dan geen probleem? Zijn vier kleuren niet wat overdreven?'


Problemen zie je waar jij ze zoekt. Antwoorden wachten om gevonden te worden.


Dankbaar voor de inzichten, Dankbaar voor de vrede die ik mag voelen, Dankbaar voor de uitdagingen in het leven.


Kom jij ook onverwachts antwoorden tegen?

Comments


bottom of page